Nyertes pályázataink:

PSC Cégszerviz Kft. energetikai korszerűsítése:

Projekt azonosítószáma: VEKOP-5.1.1-5-1-2-16-2018-00100

Kedvezményezett neve: PSC Cégszerviz Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: A PSC Cégszerviz Kft. energetikai korszerűsítése

Támogatás összege: 11 991 330 Ft

Támogatás mértéke: 44,899%

Projekt leírása: A projekt keretében a PSC Cégszerviz Kft. a budapesti (1113 Budapest, Rózsafa u. 13-17., hrsz. 2783/1/B/1) telephelyén található Klapka Irodaház energetikai felújítását valósította meg. A felújítás az épület gépészeti és villamossági rendszereit érintette, illetve az energia költségek csökkentésére megújuló energia került alkalmazásra.

A beruházás során a műszakilag elavult, pincehelyiségben lévő kazánházi épületgépészeti rendszerek felújításra kerültek. A kazánház teljesen újra szerelésre került, kondenzációs gázkazánok kerültek beépítésre, időjárásfüggő kazánvíz hőmérséklet szabályozó kaszkád vezérlő egység beépítésével együtt. Az átalakított kazánház a jelenleg érvényes előírásoknak megfelelő hatásfokkal működő üzembiztos, energiatakarékos kazánüzemet biztosít.

A világítási rendszer tekintetében, energiatakarékos LED-es világítótestek, valamint idő- és jelenlétkapcsolók kerültek elhelyezésre a nagyobb fényigényű, egyterű szakaszokon.

Ezen túlmenően az energiaköltségek csökkentésére 30 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszer került telepítésre, amely az épület lapostető felületen került elhelyezésre. Ennek hatására a villamosenergia egy része kiváltható saját termelésű árammal, amely a vételezett energiahordozók költségének csökkentését eredményezi.

A projekt megvalósításának köszönhetően az épület jelenlegi DD energetikai besorolása BB energetikai besorolásúvá vált. A fejlesztés segítségével jelentős költségmegtakarítást ért el Kft, továbbá a beruházás hozzájárult az épület energetikai hatékonyságának javításához és segíti a környezetbarát megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek elterjedését is.

Projekt befejezése: 2020. január 21.

PSC Cégszerviz Kft. fejlesztési támogatása:

Projekt azonosítószáma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00732

Kedvezményezett neve: PSC Cégszerviz Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: A PSC Cégszerviz Kft. eszközbeszerzése

Támogatás összege: 11 431 481 Ft

Támogatás mértéke: 69,999996%

Projekt leírása: A projekt keretében a PSC Cégszerviz Kft. mobil sátor/csarnok beszerzését valósítja meg. A PSC Cégszerviz Kft. a Klapka Irodaházban irodahelyiségek kiadásával foglalkozik. A koronavírus helyzet 2020. I. negyedévi kialakulása óta, a home-office elterjedésével a bérleti díjak és a bérlők száma is csökkent. Ez az állapot a prognózis szerint 2021. végéig tart, ezért profil bővítéssel (mobil sátor/csarnok bérbeadás) kívánja a cég a kiesett forgalmat kompenzálni, növelve a stabilitást, megtartva a dolgozói létszámot.

A PSC Cégszerviz Kft. tulajdonában és üzemeltetésében lévő saját tulajdonú ingatlanban a mobil sátor/csarnok megfelelő raktározási lehetősége biztosított. Ebben a raktárban történik a karbantartás is, és bérbeadás alkalmával innen kerül kiszállításra a sátor. Az ingatlan az anyagmozgatásra és tárolásra teljes mértékben megfelel.

Projekt várható befejezése: 2021. április 30.